Hur ändrar jag kommunikationsspråket för en bokning?

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

Du kan göra detta från bokningsöversiktssidan.

I infowidgeten ser du all information om bokningen inklusive språket.

Du kan ändra språket för gästen genom att klicka på språket och välja ett av de tillgängliga kommunikationsspråken.

Om du vill ändra språket för bokningen kan du ändra språket i bokningsöversikten.

Om du vill stödja fler språk kan du aktivera dem från inställningarna, mer information om språk finns i den här artikeln