Hur fungerar Google Meet?

1. Vi skickar en inbjudan via e-post. I detta e-postmeddelande hittar du en hangout-länk.

gO23NyhgddcmIX2BPphg_nypl-5vgZ9ApQ

2. Klicka bara på länken så ser du följande skärm. Webbläsaren kan be om att få använda din mikrofon och kamera. Vänligen tillåt detta.

-lSbcAus9pJfp-UlJl3S_nXv6IUDPPC8wQ

3.1 Om du inte har ett Google-konto kan du gå med i mötet genom att ange ditt namn och klicka på den stora gröna knappen.

jcO7GiqqwPLkkMWTvsUKlwNKge1-x2qyxw3.2 Om du har ett Google-konto kan du logga in och klicka på den stora gröna knappen för att komma in i mötet. Du kommer att se en vänteskärm. När vi har accepterat dig kommer du automatiskt att släppas in i hangouten.

_i2ztgP8ktmknvbWV_Rc522yCgminwcXtgVad behöver du?

– En mikrofon (så att vi kan prata). Har du ingen? Inga problem, du kan fortfarande gå med i hangouten och vi ringer dig per telefon.

– En kamera (detta valfritt).