Hur man lägger till och hanterar priser och priser

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

1. Lägg till priser i dagsprisvyn

2. Lägg till priser i periodvyn

1. Lägg till priser i dagsprisvyn

Välj priser från huvudmenyn:

Lägg till en kurs och ge den ett beskrivande namn:

Se till att du klickar på den här knappen för att se dagsprisvyn:

I dagsprisvyn kan du lägga till eller ändra priser med "uppdatera priser":

Det finns några steg för att lägga till ett pris:

1. välj vilket datumintervall detta pris gäller. om du har ställt in speciella datum kan du välja dem.
2. ange priset per natt. Det är också möjligt att sätta detta pris till noll, och endast debitera per person (barn/vuxna)
3. Se till att markera kryssrutan före alternativet, innan du tillämpar någon ändring.

Om du har fasta ankomst- och avresedagar i veckan (till exempel måndagar och fredagar), lägg först till priset med rätt priser och alternativ. Öppna sedan "uppdatera priser" igen -> avmarkera måndag och fredag -> ställ in "är ankomst tillåten" och "är avgång tillåten" till av, och markera kryssrutorna före dessa två alternativ. Efter det ser priset ut så här:

2. Lägg till priser i periodvyn

Det finns två vyer för att lägga till priser, periodvyn och dagsprisvyn. Du kan växla mellan dessa vyer här:

Observera: När ett pris har ställts in genom en period kommer du inte längre att kunna ändra det dag per dag i prisvyn för dag. Det är därför vi råder dig att sätta priser i dagsprisvyn.

1. Lägg till en beskrivning

2. Välj datumintervall som detta pris gäller. Så länge datumintervallen inte överlappar kan du ställa in flera datumintervall.

3. Ange priset och välj om priset gäller för hela perioden eller om priset är per natt.

4. Om priset är per natt kan du välja lägsta och högsta vistelse här

5. Med den lägsta offset kan du begränsa tiden en plats med detta pris kan bokas i förväg. Om du ställer in detta till 1 kan denna plats inte bokas samma dag som ankomstdatumet.

Med den maximala offset kan du begränsa den tid denna plats kan bokas före ankomstdatumet.

0 betyder ingen gräns

6. Du kan sätta priset för barn och vuxna här. I boende –> inställningar kan du ställa in hur många personer som ingår i priset.