Hur slutför man en faktura?

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

Om du inte känner till skillnaderna mellan koncept och färdiga fakturor bör du läsa den här artikeln först

Du kan slutföra en faktura på olika sätt. Standardinställningen för systemet är genom att checka ut en bokning. Du kan ändra inställningarna på sidan med fakturainställningar. Du kan välja om du vill slutföra automatiskt vid kassan eller manuellt genom att göra detta själv.

Du kan lätt känna igen skillnaden mellan koncept och slutstatus på själva fakturan:

Du kan se att fakturan fortfarande är i konceptet, pennknappen är tillgänglig för att ändra kontaktuppgifterna på fakturan och redigera-knappen är tillgänglig så att du kan ändra fakturan t.ex. lägga till en produkt.

Konceptfakturan kommer att vara öppen tills vi checkar ut bokningen. Fakturan kommer då att slutföras automatiskt (eftersom vistelsen är över och ingenting behöver ändras längre.

Om du vill stänga fakturan tidigare kan du klicka på knappen SLUTFÖR.

Antingen genom att klicka på knappen eller kolla in reservationen kommer den stängda fakturan att se ut så här

Fakturan fick ett fakturadatum och fakturanummer.