Hur ställer jag in Mollie-appen?

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

Viktig!

För att få betalningarna att fungera på gästsidan. Se till att du aktiverar V1-omdirigeringen till V2. Detta kan göras här: inställningar -> Onlinebokning -> Inställningar

Schermafbeelding 2022-12-21 om 20.00.35

• Logga in på ditt Camping.care-konto och gå till app store och hitta Mollie-appen. Öppna den och installera appen.
  • När du har installerat appen kan du trycka på den blå knappen och ansluta till Mollie.
  • Nu omdirigeras du till Mollie
  • De kommer att be dig om grand Camping.care tillstånd att arbeta med ditt konto.
  • Klicka på Anslut så kommer du att omdirigeras tillbaka till Camping.care. Nu är Mollie uppkopplad

Schermafbeelding 2022-12-20 om 21.12.48

Profiler

Välj rätt profil dit betalningarna ska gå till.

Testlägen

Aktivera testlägen endast när du vill göra testbetalningar. När de har aktiverats är betalningarna du gör inte riktiga betalningar och borde vara det raderas efter testning.

Koppla bort Mollie

Ta bort kopplingen med Mollie. I det här fallet kommer vi att behålla loggarna och betalningshistoriken.

Loggar

Applikationsloggar kommer att lagras här. Detta är endast för utvecklare, loggar kan vara tekniska.

Betalningar

Vi loggar de senaste betalningarna. Här kan du se status för alla betalningsförsök och se om något gick fel.