Hur man ställer in Worldline-appen

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

Saferpay – E-handelsbetalningar

För att få betalningarna att fungera på gästsidan. Se till att du aktiverar V1-omdirigeringen till V2. Detta kan göras här: inställningar -> Onlinebokning -> Inställningar

Schermafbeelding 2022-12-21 om 20.00.35

Worldline-appen är för närvarande endast tillgänglig på begäran. Kontakta oss för mer information.

Logga in på ditt Camping.care-konto och gå till appbutiken och hitta Worldline-appen. Öppna den och installera appen.

När du har installerat appen måste du ställa in dina API-uppgifter.

1. Gå till din Saferpay instrumentpanel -> Inställningar -> JSON API grundläggande autentisering.

Schermafbeelding 2023-01-03 om 08.11.20

2. Skapa en ny JSON API-inloggning och du får en API-nyckel för användarnamn:lösenord (Base 64-kodning). Kopiera detta och klistra in det i appen i Camping.care. Tillsammans med ditt terminal-ID och kund-ID.

Schermafbeelding 2023-01-03 om 08.18.21

Loggar

Applikationsloggar kommer att lagras här. Detta är endast för utvecklare, loggar kan vara tekniska.

Betalningar

Vi loggar de senaste betalningarna. Här kan du se status för alla betalningsförsök och se om något gick fel.

Lägg till ikoner i din bokningstratt

För att lägga till ikoner i din bokningstratt, gå till inställningar -> fakturor -> betalningsleverantörer.

På toppen väljer du Worldline som betalningsleverantör och väljer sedan de betalningsmetoder du stöder.

Worldline – Pin-terminaler

Pin-terminaler kommer att finnas tillgängliga snart, dokumentation kommer att följa.