Info

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

Skärmdump 2023-08-10 11.03.18 (1)

Numret är reservationsnumret. Nedanför är det datum då bokningen gjordes. Under det återigen finns IP-adressen där bokningen gjordes.

Skärmdump 2023-08-10 11.19.37 (1)

Under rubriken 'Kanal' kan du se genom vilken kanal bokningen gjordes. I det här fallet gjordes bokningen via backoffice. När du klickar på den kan du byta kanal. Se bilden nedan.

Skärmdump 2023-08-10 11.17.06 (3)

Slutligen, under rubriken 'Språk', kan du ändra språket som används för att kommunicera med gästen. Klicka på för mer information om att lägga till och hantera taggar här.

Skärmdump 2023-08-10 11.19.37 (2)