inställningar

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

Skärmdump 2023-08-17 11.59.23 (1)

Du kan ange länkar till villkoren i onlinebokningsinställningarna.

Skärmdump 2023-08-17 12.05.11 (1)

Under 'Betalning' kan du ange om du vill att gästerna ska kunna lägga till en betalning direkt vid bokning eller om gästen kan betala först när bokningen har bekräftats av campingen.

Skärmdump 2023-08-17 12.05.11 (2)

Det finns fler reglage du kan använda:

• Du kan välja att bekräfta en bokning automatiskt när betalning läggs till
  • Du kan aktivera och inaktivera filtret för boendetyp. I bokningsmotorn finns en knapp där du kan klicka på camping, hyrboende eller allt.
  • Den nedre knappen låter dig slå på att gäster kommer att använda V2-bokningsmotorn istället för V1.
  • Slutligen kan du ange vilken minimiålder som ska vara för en bokare.

Skärmdump 2023-08-17 12.05.11 (4)