inställningar

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

Skärmdump 2023-08-16 15.47.13 (2)

Den första inställningen du kan justera är om du vill att detta boende ska kunna bokas online. Det är också möjligt att inaktivera detta boende för den interaktiva kartan. Då kan gästerna fortfarande boka boendet, men inte välja en specifik plats. Du kan också bestämma typ av boende här.

Skärmdump 2023-08-16 15.51.25 (3)

Nästa inställning handlar om personer. Du kan avgöra om personer som redan ingår när gäster bokar. Du kan också ange ett lägsta och högsta antal personer per boende.

Skärmdump 2023-08-16 15.51.25 (4)

Genom att trycka på den orangea knappen 'Lägg till villkor' kan du lägga till villkor för personerna. Ett exempel visas nedan. Den första personen i en bokning måste alltid vara vuxen, den andra personen en vuxen eller ett barn. Och från tredje person och framåt kan det inte längre vara en vuxen.

Skärmdump 2023-08-16 16.12.03 (1)

Betalningsvillkor kan också ställas. Du kan bestämma när gästen ska betala. Du kan välja om gästen betalar ett fast belopp eller en procentsats. På bilden nedan är två exempel inringade i rött.

Skärmdump 2023-08-16 16.20.01 (1)

Avbokningsvillkor kan också ställas. Bilden nedan visar de alternativ som finns i systemet. Återigen kan du avgöra om gästen betalar ett fast belopp eller en procentsats. Inringade i rött är några exempel på avbokningsvillkor.

Skärmdump 2023-08-16 16.25.49 (1)

Du kan sedan bestämma i vilken reskontra intäkterna från detta boende kommer att visas. För mer information om hur du ställer in reskontra, klicka här.

Här kan du också ange vad momssatsen för detta boende är. För mer information om hur du ställer in momssatser, klicka här.

Skärmdump 2023-08-16 16.28.43

Du kan dela länkar från iCAL-flödet i inställningarna. Dela länkarna med Booking.com, till exempel för att dela kalendern.

Skärmdump 2023-08-16 16.34.52

Slutligen kan du lägga till ytterligare en tagg till boendet. Detta gör att du kan särskilja boenden och enkelt filtrera dem. Det är även möjligt att permanent radera boendet här.

Skärmdump 2023-08-16 16.37.49