Kombinera två bokningar

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

Du kan kombinera två bokningar i en gruppbokning. Du kan göra detta genom att välja gruppbokningsikonen på skärmen för bokningsdetaljer:

Genom att välja lägg till reservation kan du välja en annan bokning (som inte är en gruppbokning) till den aktuella bokningen.

Genom att klicka på knappen Skapa grupp kombineras en bokning med nästa resultat:

Till vänster hittar du gruppsektionen. Fakturan kommer att vara en kombinerad faktura för båda bokningarna.