Lägger till gäster

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalartikeln.

Skärmdump 2023-08-29 13.31.38 (1)

Genom att klicka på "Gäster" på huvudsidan kommer du till en lista med alla kontaktuppgifter för gästerna i systemet. För att lägga till en gäst, klicka på knappen 'Lägg till gäst'.

Skärmdump 2023-08-29 14.57.37 (1)

Ange först för- och efternamnet på den nya kontakten.

Skärmdump 2023-08-29 15.04.44

Sedan fyller du i resten av gästens uppgifter. Bilden nedan visar i rött vilken information om gästen som kan fyllas i.

Skärmdump 2023-08-30 10.28.04

Du kan även fylla i ytterligare gästfält vid behov. Du kan se vilka på bilden nedan. Längst ner under 'Anpassade fält' kan du se de fält du kan anpassa själv. Klick här, för mer information om att lägga till "anpassade fält".

Skärmdump 2023-08-30 10.27.36 (2)

På höger sida finns ett antal alternativ för att fortsätta arbeta från kontakten. Till exempel, under 'Snabblänkar' kan du starta en reservation från kontakten. För mer information om hur du gör en bokning, klicka här.

Det är också möjligt att inaktivera all e-posttrafik för en viss kontakt.

Du kan lägga till taggar till kontakter för enkel filtrering när du skapar rapporter. Klicka på för mer information om att lägga till och hantera taggar här.

Slutligen, längst ner kan du använda den röda "Radera gäst"-knappen för att ta bort kontakten från systemet.

Skärmdump 2023-08-30 10.49.17 (1)

Längst upp ser du flera flikar. Ovan förklaras fliken 'Information'. Alla andra flikar förklaras kort nedan:

• Bokningar: Här kan du se alla bokningar avkänna systemet som gjorts med denna kontakt
  • Fakturor: Här kan du se alla fakturor kopplade till denna kontakt
  • Betalningar: Här kan du se alla betalningar gjorda av denna kontakt.

Skärmdump 2023-08-30 10.58.49

Det är också möjligt att lägga till olika villkor och att generera en rapport från denna flik.

Skärmdump 2023-08-30 11.00.56 (1)