momsgrupper

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

Skärmdump 2023-08-30 16.53.10 (1)

Som visas på bilden nedan har denna park tre olika momsgrupper inrättade. En noll ränta, låg ränta och hög ränta.

Skärmdump 2023-08-30 16.55.13

Många länder arbetar med olika momssatser. Därför kan du ändra gällande taxor genom att klicka på pennan till höger och du kan även skapa dina egna momsgrupper.

Till vänster kan du se att den låga kursen för närvarande är standardräntan som används. Du kan enkelt ändra detta genom att klicka på 'Gör som standard' på en annan kurs.

Skärmdump 2023-08-30 16.55.13 (1)