Onlinebokning

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

Det första alternativet för att hantera branding av onlinebokningar är att lägga till en logotyp. Det här är logotypen som kommer att visas överst på bokningssidan.

Skärmdump 2023-08-18 11.52.03 (1)

Det är också möjligt att ändra färgerna på din bokningsmotor. Under 'Primärfärg' kan du ändra färgen på rutorna och färgen på texten. Under 'Bakgrundsfärg' kan du ändra färgen på bakgrunden.

Skärmdump 2023-08-18 11.52.03 (2)

Det är möjligt att byta banner i bokningsgatan. I bilden nedan är det inringat i rött där bannern kan ändras eller tas bort.

Skärmdump 2023-08-22 10.55.52 (1)

Förutom standardanpassningar som färger och bilder, kan du även anpassa layouten på Booking Lane på ett lite mer avancerat sätt. Med HTML och CSS kan du gå mycket längre med att anpassa layouten. För mer förklaringar och information om hur du använder HTML och CSS, klicka här.

Skärmdump 2023-08-30 14.18.50

Skärmdump 2023-08-30 14.19.59