Platser

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

Skärmdump 2023-08-16 11.57.13 (1)

Genom att klicka på den lila knappen 'Lägg till plats' kan du lägga till platser till boendet. Du anger sedan hur många platser du vill lägga till.

Skärmdump 2023-08-16 12.08.42

När alla platser har lagts till på boendet kan du fortfarande göra ändringar i inställningarna för platserna. På vänster sida finns rutor du kan bocka för för att välja flera platser samtidigt. Genom att klicka på den översta rutan väljs alla platser.

Skärmdump 2023-08-16 12.12.05 (1)

Det går även bra att göra ordning på platserna. Om platserna inte är i ordning kan du klicka med musen på prickarna under rubriken 'Flytta'. Detta gör att du kan flytta en önskad plats uppåt eller nedåt.

Skärmdump 2023-08-16 12.12.05 (2)

Under rubriken 'Namn' kan du ge varje plats ett namn. Den interaktiva kartan visar dessa namn. Du kan till exempel numrera platserna, men du kan också sätta initialer på ett visst namn på ett fält framför det.

Skärmdump 2023-08-16 12.12.05 (3)

Under rubriken status kan du aktivera och inaktivera platser för onlinebokning. När reglaget är lila, vilket betyder att det är på, kan det här stället bokas online. När reglaget är grått, vilket betyder att det är avstängt, kan denna plats inte bokas online. Denna plats kan alltid bokas i backoffice, även om reglaget är avstängt.

Skärmdump 2023-08-16 15.07.28 (1)

Dessutom, under rubriken "Redigera" finns en pennikon bredvid varje plats. Genom att klicka på detta kan du redigera data för den specifika platsen.

Skärmdump 2023-08-16 15.07.28 (2)

När du redigerar platsen kan du lägga till ett foto av den specifika platsen. När gästerna sedan väljer plats i bokningsmotorn via den interaktiva kartan kommer bilden att finnas där för att ge en bra bild av hur den exakta platsen ser ut.

Skärmdump 2023-08-16 15.18.10 (1)

Det är möjligt att lägga till taggar på specifika platser. Till exempel kan gästerna se vad som gör denna plats unik. Som ett exempel har platsen på bilden nedan skuggning med sig. Du kan också enkelt filtrera platser själv när du lägger till taggar. För att läsa mer om att lägga till taggar, klicka här.

Med skjutreglaget under taggen kan du göra denna plats bokningsbar online igen. Samma som redan beskrivits ovan.

Skärmdump 2023-08-16 15.18.10 (2)

Slutligen kan du använda bin-ikonen längst till höger för att ta bort en specifik plats från systemet.

Skärmdump 2023-08-16 15.38.55 (1)