Priser

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

Skärmdump 2023-08-15 15.14.54 (1)

För att lägga till ett pris klickar du under 'Lägg till pris' på knappen 'Rates'. Du kan sedan välja bland de priser som redan har skapats tidigare eller skapa en ny.

Skärmdump 2023-08-15 15.14.54 (2)

Klicka sedan på en av priserna. På bilden nedan använder jag Night rate Comfort pitch som exempel. Detta pris är nu kopplat till komfortplansboendet.

Skärmdump 2023-08-15 15.20.03 (1)

När priset är kopplat till boendet kan du även lägga till vissa villkor till detta pris.

Skärmdump 2023-08-15 15.22.30 (2)

Dessa villkor låter dig avgöra om detta pris är giltigt för vissa bokningskanaler. På bilden nedan kan du se att du kan växla mellan 'Använd på' och 'Uteslut'. Med Apply to ställer du in att denna kurs gäller för den valda kanalen och rabattkortet.

När du klickar på Exkludera kommer den valda bokningskanalen och/eller rabattkortet att exkluderas från detta pris. På bilden nedan är detta inringat i rött.

Skärmdump 2023-08-15 15.24.37 (2)

För kanaler har jag valt Camping.care backoffice som exempel. Så detta betyder att denna kurs endast gäller för bokningar gjorda från Camping.care backoffice. Se bilden nedan.

Skärmdump 2023-08-15 15.41.50 (1)

Om villkoret visas som en gul knapp som visas i bilderna nedan betyder det att det har lagts till korrekt.

Skärmdump 2023-08-15 15.46.38 (1)

Slutligen kommer du att se ytterligare två ikoner uppe till höger. Om du klickar på den vänstra ikonen med pilen kommer du till pristabellen. Där kan du justera taxorna. .

Ikonen för papperskorgen talar för sig själv. Det låter dig ta bort kursen.

Skärmdump 2023-08-15 15.46.38 (2)