Registreringsskyltar

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

Skärmdump 2023-09-01 11.44.48 (2)

Du kan aktivera här om du vill använda registreringsskyltar i systemet.

På framsidan kommer då även rubriken med registreringsskyltar upp.

Du kommer då att se din parks boende listade, och bakom dem kan du ange det maximala antalet registreringsskyltar gäster kan passera för detta boende.

För mer information om att lägga till och hantera registreringsskyltar, klicka här.