Resenärsinformation

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

Skärmdump 2023-08-10 12.00.37 (1)

Under rubriken 'fält' kan du ändra resenärers uppgifter. Du kan också lägga till extra information. När du klickar på pennan bredvid 'reservationer' kan du fylla i extra fält. Det är till exempel uppgifter som gästen inte nödvändigtvis behöver fylla i vid bokning men som du kanske vill ha senare. Du kan bestämma vilka fält som ska läggas nedan. För att läsa mer om det, klicka här.

Skärmdump 2023-08-10 14.38.10

I huvudresenärsinformationen kan du välja en annan huvudresenär eller ändra aktuell huvudresenärsinformation. Genom att klicka på förstoringsglaset kan du söka efter befintliga kunder i systemet, som visas nedan.Skärmdump 2023-08-10 14.58.00 (2)

Skärmdump 2023-08-10 15.21.53

När du klickar på ikonen med pennan kan du ändra detaljerna för den aktuella huvudresenären.

Skärmdump 2023-08-10 15.49.14 (1)

Det går även att se vad som är bokat under denna kontakt. Genom att klicka på "bokningar" högst upp kan du se alla bokningar under denna kontakt. Du kan också se alla fakturor och betalningar för denna kontakt.

Skärmdump 2023-08-10 15.49.14 (2)

Till höger på sidan kan du välja att göra en reservation från kontakten. Du kan också inaktivera alla automatiska e-postmeddelanden för den här kontakten genom att klicka på reglaget. Detta är avbildat på bilden nedan.

Skärmdump 2023-08-10 15.49.14 (3)

Slutligen kan du även lägga till ytterligare en resenär till bokningen. Om du klickar på knappen "Lägg till medresenär" kan du söka i systemet igen efter befintliga kontakter, eller skapa en ny kontakt.

Skärmdump 2023-08-10 16.27.43 (1)