Skatter

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

Skärmdump 2023-08-16 11.03.28 (1)

Genom att klicka på 'Lägg till produkt' kan du söka efter en produkt i systemet. Här kan du söka efter produkter som redan har lagts till i systemet.

Det är möjligt att anpassa produkterna och lägga till villkor. På bilden inringad i rött nedan kan du se att den gula knappen låter dig lägga till villkor för produkten. Dessa villkor är desamma som för rabatter och tillval. Alla möjliga förhållanden förklaras i en annan artikel. Klick här för att gå till artikeln.

Skärmdump 2023-08-16 11.14.01 (1)

Längst upp till höger ser du två ikoner. Här kan du lägga till extra inställningar till produkten. ikonen för papperskorgen betyder att du kan ta bort produkten. Pilen för att vända öppnar de ytterligare inställningarna. De ytterligare inställningarna som du öppnar är desamma som för rabatter och alternativ. Dessa inställningar förklaras i alternativartikeln. För att gå till den artikeln kan du klicka här.

Skärmdump 2023-08-16 11.17.47 (1)