Särskilda datum

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalartikeln.

Särskilda datum är för bekvämlighets skull för att snabbt kunna välja ett datumintervall när en gäst gör en onlinebokning eller för att göra en backoffice-reservation:

Om du har ett datumintervall som är ofta bokat kan du ställa in ett snabbvalsalternativ här.

Specialdatumet visas nu som en klickbar knapp i bokningsformuläret. När du klickar på den här knappen väljs datumintervallet för juni automatiskt. Bilden nedan är från en backoffice-reservation. Knappen visas även i backoffice-bokningsformuläret:

Du har också möjlighet att snabbt välja ett datumintervall i schematavlan: