Ta bort en reservation från en gruppbokning

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

Om du klickar på knappen "ta bort bokning" tas bokningen bort från gruppen.

Vad som händer med den individuella bokningen beror på gruppfakturans status (om den är slutförd eller inte).

Om fakturan ännu inte är klar:

• De betalningar och fakturarader som hör till den enskilda reservationen flyttas till reservationsfakturan.

Om gruppfakturan redan har slutförts:

• Bokningen får en tom faktura och betalningarna fortsätter att tillhöra gruppbokningen.