Visa lägen

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

1. Statusvy

2. Betalningsvy

1. Statusvy

På schematavlan har du tillgång till både statusvyn och betalningsvyn. I bilden nedan kan du enkelt växla mellan de två vyerna genom att klicka på det markerade röda området. Det här avsnittet kommer att fokusera på statusvyn, som låter dig se aktuell status för en reservation.

Statusvyn låter dig enkelt se aktuell status för en reservation. Det här avsnittet ger en förklaring av de olika statuserna och vad färgerna på schematavlan indikerar.

1.1 Status bekräftad

Skärmdump 2022-07-21 16.34.48

Som du kan se på bilden ovan är bokningar markerade med blått bekräftade bokningar.

1.2 Status incheckad

Skärmdump 2022-07-21 16.43.23

Som du kan se på bilden ovan är reservationer som är markerade med grönt reservationer som är incheckade.

1.3 Status utcheckad

Skärmdump 2022-07-21 16.47.10

Som du kan se på bilden ovan är reservationer som är markerade mörkgröna reservationer som är utcheckade.

1.4 Status väntande

Skärmdump 2022-07-21 16.50.02

Som du kan se på bilden ovan är reservationer som är markerade med lila reservationer som väntar. Så dessa måste fortfarande bekräftas.

1.5 Status blockerad

Skärmdump 2022-07-21 16.53.55

Som du kan se på bilden ovan är reservationer som är markerade ljusgrå/randiga spärrade perioder.

2. Betalningsvy

Du kan även se betalningsinformationen för varje bokning utöver statusvyn. I bilden nedan kan du se hur du växlar mellan statusvyn och betalningsvyn på schematavlan.

2.1 Delbetalt

Skärmdump 2022-07-22 10.20.36

Som du kan se på bilden ovan är de delvis betalda reservationerna markerade med gult.

2.2 Betalt

Skärmdump 2022-07-22 10.25.35

Som du kan se på bilden ovan är fullbetalda bokningar markerade med grönt.

2.3 Obetald

Skärmdump 2022-07-22 10.27.54

Som du kan se på bilden ovan är obetalda bokningar markerade med rött.