Webbplatsintegration

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

Det första alternativet är en värdbokningssida. Med en värdbokningssida omdirigeras gästen till din personliga bokningssida.

Skärmdump 2023-08-17 14.06.11 (1)

När du klickar på 'Läs mer' kommer du till sidan nedan. Du kommer att se den aktuella länken till bokningsmotorn inringad i rött högst upp. Detta måste integreras i din webbplats. På höger sida kan du kopiera länken eller klicka på knappen för att komma direkt till bokningssidan.

Skärmdump 2023-08-17 14.18.13 (2)

Därefter är det möjligt att anpassa bokningslänken. Om du anger ett ankomst- och avresedatum kommer du att se att länken till värdbokningssidan ändras. När gäster sedan kommer till din bokningssida kommer dessa angivna datum att visas automatiskt.

Skärmdump 2023-08-17 14.28.41 (1)

Det andra alternativet är att placera bokningswebbplatsen som en slags widget på campingens hemsida.

Skärmdump 2023-08-17 12.46.02 (1)

Att implementera en widget innebär att du skapar en kodbit som du måste placera på din webbplats. Kodbiten är då widgeten. Bokningssidans widget består av olika delar som alla har sin egen kod. Bilden nedan visar att det finns flera kodbitar som du behöver placera på hemsidan.

Skärmdump 2023-08-17 14.45.30 (2)

Längst ner på sidan kan du ändra sök & boka-knappen. I princip samma sak som förklarats ovan för det andra alternativet för webbintegrering. Om du anger ankomst- och avresedatum kommer widgeten automatiskt att visa dessa datum.

För alla funktioner och förklaringar om webbplatsintegration, vänligen besök Denna artikel.