Billeder

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Skærmbillede 2023-08-15 13.18.56 (1)

For at vælge billeder skal du klikke på området med 'Klik eller træk for at uploade et billede'. Du kan derefter vælge et billede fra din computer.

Bemærk venligst! Hvis du får en fejlmeddelelse, mens du forsøger at tilføje et billede, kan det være, at billedet er for stort, eller at det ikke er et .png- eller .jpg-billede.

Skærmbillede 2023-08-15 13.18.56 (2)

Til sidst vil du se en række ikoner under de aktive billeder. Det 'i' på venstre side angiver, at dette er billedet, der vises på den primære online bookingside. Skraldespanden betyder, at du kan slette billedet, og hvis du klikker på mappen, kan du åbne billedet i en ny fane.

Skærmbillede 2023-08-15 13.23.42 (1)