Visningstilstande

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

1. Statusvisning

2. Betalingsvisning

1. Statusvisning

På skematavlen har du adgang til både statusvisning og betalingsvisning. På billedet nedenfor kan du nemt skifte mellem de to visninger ved at klikke på det fremhævede røde område. Dette afsnit vil fokusere på statusvisningen, som giver dig mulighed for at se den aktuelle status for en reservation.

Statusvisningen giver dig mulighed for nemt at se den aktuelle status for en reservation. Dette afsnit giver en forklaring på de forskellige statusser, og hvad farverne på skematavlen angiver.

1.1 Status bekræftet

Skærmbillede 2022-07-21 16.34.48

Som du kan se på billedet ovenfor, er reservationer markeret med blåt bekræftede reservationer.

1.2 Status checket ind

Skærmbillede 2022-07-21 16.43.23

Som du kan se på billedet ovenfor, er reservationer, der er markeret grønt, reservationer, der er tjekket ind.

1.3 Status checket ud

Skærmbillede 2022-07-21 16.47.10

Som du kan se på billedet ovenfor, er reservationer, der er markeret med mørkegrøn, reservationer, der er tjekket ud.

1.4 Status afventer

Skærmbillede 2022-07-21 16.50.02

Som du kan se på billedet ovenfor, er reservationer, der er markeret lilla, reservationer, der afventer. Så disse mangler stadig at blive bekræftet.

1.5 Status blokeret

Skærmbillede 2022-07-21 16.53.55

Som du kan se på billedet ovenfor, er reservationer, der er markeret lysegrå/stribet, spærrede perioder.

2. Betalingsvisning

Du kan også se betalingsoplysningerne for hver reservation ud over statusvisningen. På billedet nedenfor kan du se, hvordan du skifter mellem statusvisning og betalingsvisning på planlægningstavlen.

2.1 Delvist betalt

Skærmbillede 2022-07-22 10.20.36

Som du kan se på billedet ovenfor, er de delvist betalte reservationer markeret med gult.

2.2 Betalt

Skærmbillede 2022-07-22 10.25.35

Som du kan se på billedet ovenfor, er fuldt betalte reservationer markeret med grønt.

2.3 Ulønnet

Skærmbillede 2022-07-22 10.27.54

Som du kan se på billedet ovenfor, er ubetalte reservationer markeret med rødt.