Information

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Først kan du redigere boligens navn og anvende en beskrivelse. Denne beskrivelse vil være synlig for gæsten i bookingmotoren.

Skærmbillede 2023-08-15 12.00.17 (1)

På højre side vil du se to britiske flag. Dette betyder det sprog, som dette navn eller denne beskrivelse er angivet på. Hvis du klikker på flaget, kan du indsætte oversættelser på flere sprog. Når gæster i bookingmotoren indtaster deres foretrukne sprog, skifter alt automatisk til oversættelsen.

Skærmbillede 2023-08-15 12.14.21

Du kan derefter tilføje etiketter til en bolig. Etiketterne på billedet nedenfor er eksempler på, hvordan det ser ud. På højre side vil du se en knap med 'Tilføj etiket'. Der kan du oprette dine egne etiketter.

Skærmbillede 2023-08-15 12.00.17 (4)

Når du har klikket på 'Tilføj etiket', kommer du til siden nedenfor. Indkredset med rødt er de etiketter, der allerede er forudindstillet i systemet.

Skærmbillede 2023-08-15 12.36.18 (1)

Herunder vil du se tidligere oprettede etiketter. Ved at klikke på en af etiketterne placeres den blandt de aktive etiketter.

Skærmbillede 2023-08-15 12.36.18 (3)

Under sektionen 'Opret etiket' kan du oprette din egen etiket. Du kan give etiketten et navn og derefter vælge et ikon, du vil bruge til etiketten. Til sidst kan du nederst på siden vælge, hvilken farve etiketten skal have. På billedet nedenfor kan du se, at jeg har lavet en etiket til Wifi.

Skærmbillede 2023-08-15 12.54.25 (1)

Tryk derefter på 'Opret etiket'. Nu er denne etiket også synlig i bookingmotoren. Som du kan se på billedet nedenfor.

Skærmbillede 2023-08-15 13.07.38 (1)

Derudover er det muligt at give en vurdering til dine overnatningssteder. Når du for eksempel modtager anmeldelser med bedømmelser om bestemte overnatningssteder via Google eller andre hjemmesider, kan du her indtaste, hvad den gennemsnitlige vurdering er, og hvor mange vurderinger, der er givet. Billedet nedenfor viser, hvor dette kan indstilles. Billedet ovenfor viser, at dette også kan ses i bookingmotoren.

Skærmbillede 2023-08-15 13.02.16 (2)

Bemærk! Glem ikke at klikke på 'Gem'. Ellers vil systemet ikke gemme noget.