Exportera betalningar

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

Det finns tre ikoner uppe till höger där du kan exportera betalningar.

Skärmdump 2023-08-29 11.20.34 (1)

Du kommer att se flera kolumner ovanför betalningarna som inringade i bilden nedan. Innan du skapar en export kan du bestämma vilka kolumner du vill se i exporten. Genom att klicka på mittikonen uppe till höger kan du ställa in kolumnerna.

Skärmdump 2023-08-29 11.20.34 (3)

Till höger finns alla valda kolumner som nu kan ses. Till vänster finns de kolumner som du fortfarande kan lägga till i exporten. När du klickar på en av kolumnerna visas den med de valda kolumnerna. Som ett exempel har man valt växlingsvaluta.

Skärmdump 2023-08-29 11.30.44 (2)

Bilden nedan visar att denna kolumn nu är synlig. Kolumnerna som listas här kommer också att synas vid export. För att göra exporten, klicka på ikonen med pilen uppe till höger. Detta gör att du kan ladda ner den.

Skärmdump 2023-08-29 11.36.37 (2)

Bilden nedan visar ett exempel på hur en export ser ut. Du kan välja att ladda ner filen som .CSV, .JSON eller som en Excel-fil.

Skärmdump 2023-08-29 11.41.28

Det är även möjligt inom Camping.care att spara betalningarna med de ändrade villkoren. Bilden nedan visar att du kan spara dem på två olika sätt. Genom att klicka på 'Spara' kommer den sparade rapporten alltid fram när du återgår till betalningar.

Skärmdump 2023-08-29 11.44.00 (1)

När du klickar på 'spara som' skapas en ny flik. Du kan sedan växla till olika sparade rapporter. På bilden nedan är detta inringat.

Skärmdump 2023-08-29 12.00.17 (1)

När du klickar på 'dela' skapas en länk som du kan dela med andra.

Skärmdump 2023-08-29 12.02.30