Hur skickar man ett e-postmeddelande till sig själv via ett arbetsflöde?

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

I den här artikeln kommer vi att visa dig hur du ställer in detta arbetsflöde.

1. Gå till arbetsflöden: https://app.camping.care/settings/developers/workflows

2. Klicka på knappen Lägg till arbetsflöde längst ned.

3. Välj Skapa reservation och ge ditt arbetsflöde ett namn

Schermafbeelding 2023-03-06 om 20.46.48

Klicka på Spara

4. Ställ in ett villkor för en onlinekanal. (Frivillig)

5. Lägg till ett e-postmeddelande till arbetsflödet och tryck på knappen skicka till e-postadress och ange din e-postadress.

Schermafbeelding 2023-03-06 om 20.49.13

6. Viktigt: Aktivera ditt arbetsflöde, annars fungerar det inte. Resultatet:

Schermafbeelding 2023-03-06 om 20.52.42