Hur man skickar ett e-postmeddelande till gästen manuellt

Ursprungligen skriven på engelska, eventuella översättningsfel bör kontrolleras mot originalatriklen

I bokningsöversikten kan vi manuellt skicka e-postmeddelandet till din gäst genom att klicka på kuvertikonen:

E-post pop-ip visas:

Du kan antingen skapa ett e-postmeddelande själv genom att lägga till ett ämne och ditt e-postmeddelande eller så kan du använda en mall som redan är förberedd i e-postmallarna.

Ibland är en mall inte tillgänglig, mallarna är alltid baserade på gästkorrespondensspråket för bokningen.

Du kan också ändra språkkommunikationen till din gäst. Du kan läsa mer om att byta språk på Denna artikel

Efter att ha ändrat språk kommer e-postmallarna för bokning att väljas baserat på detta språk.