Hvordan konfigurerer jeg Stripe-appen?

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

For at få betalingerne til at fungere på gæstesiden. Sørg for at aktivere V1-omdirigeringen til V2. Dette kan gøres her: indstillinger -> Online booking -> Indstillinger

Schermafbeelding 2022-12-21 om 20.00.35

Vigtig!

Forbindelse med Stripe virker ikke i Safari. Brug venligst Google Chrome til at konfigurere den indledende forbindelse. Betalinger fra gæster kan udføres med alle browsere.

• Log ind på din Camping.care-konto og gå til app-butikken og find Stripe-appen. Åbn den og installer appen.
  • Når du har installeret appen, kan du trykke på den blå knap og oprette forbindelse til Stripe.
  • Nu er du omdirigeret til Stripe
  • De vil bede dig om Grand Camping.care tilladelse til at arbejde med din konto.
  • Klik på Connect og du vil blive omdirigeret tilbage til Camping.care. Nu er Stripe tilsluttet

Schermafbeelding 2022-12-23 om 16.02.17

Afbryd Stripe

Fjern forbindelsen med Stripe. I dette tilfælde beholder vi logfilerne og betalingshistorikken.

Logs

Applikationslogfiler vil blive gemt her. Dette er kun for udviklere, logfiler kan være tekniske.

Betalinger

Vi logger seneste betalinger. Her kan du se status for alle betalingsforsøg og se, om noget gik galt.

Tilføj ikoner i din reservationstragt

For at tilføje ikoner til din bookingtragt, gå til indstillinger -> fakturaer -> betalingsudbydere.

https://app.camping.care/settings/invoices/payment_providers

Øverst skal du vælge stripe som betalingsudbyder og derefter vælge de betalingsmetoder, du understøtter.