Hvordan fungerer alderstabeller?

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

foto1-2

Når du logger ind på Camping.care, kan du trykke på indstillingstandhjulet øverst til højre. Som cirklet med rødt på billedet ovenfor.

foto2-2
Så vil du under gæsteboksen se alderstabellerne. På billedet ovenfor er det cirklet med rødt.

Skærmbillede 2023-01-20 13.08.04-2Nu er du ankommet til alderstabellerne. Men hvad er alderstabellerne til?

Alderstabellerne kan bruges til at beregne forskellige priser baseret på person. Den kan også bruges til at beregne turistskat. En natpris for et barn kan være billigere end natprisen for en voksen. Så du kan bruge alderstabeller til at skelne mellem dem. På billedet ovenfor kan du se, at der er skelnet mellem babyer, børn, voksne og over 65 år.

Skærmbillede 2023-01-20 13.08.04 (1)Billedet ovenfor viser, at visse aldre kan prioriteres. På billedet kan man se, at voksne har førsteprioritet. Hvis visse boliger inkluderer 2 personer i prisen, vil systemet automatisk vælge 2 voksne.

Skærmbillede 2023-01-20 13.08.04 (2)
For at ændre en prioritet skal du klikke på pilene nederst til højre. Du vil derefter blive ført til siden vist på billedet nedenfor.

Skærmbillede 2023-01-20 13.34.38 (1)
Du kan ændre prioriteten ved at trække alderstabellerne op eller ned med prikkerne cirklet med rødt på billedet nedenfor. Alderstabellen øverst har højeste prioritet.

Husk altid at klikke på 'gem', når du foretager en ændring.

Skærmbillede 2023-01-20 13.08.04 (5)
I Camping.cares demopark er der valgt bestemte aldre. I demoparken har en baby en alder på 0 til 2 år, et barn har en alder på 2 til 18 år og så videre. Du kan selvfølgelig indstille hvilke aldre der hører til hvilken alderstabel. Ved at klikke på blyanten til højre kan du ændre alderstabellerne.

Skærmbillede 2023-01-20 13.50.30
Når du har klikket på blyanten, kommer der en fane frem, hvor du kan ændre alderstabellen. Her kan du ændre navnet, alderen det gælder for, og om det er år eller måneder. Efter redigering, glem ikke at klikke på 'rediger'-knappen for at gemme ændringen.

Skærmbillede 2023-01-20 13.08.04 (6)
For at slette en alderstabel, klik på skraldespanden til højre. På billedet ovenfor er det cirklet med rødt.

Skærmbillede 2023-01-20 13.08.04 (7)
For at tilføje en ny alderstabel skal du klikke på den lilla knap, hvor der står 'tilføj alderstabel'. Derefter kan du, ligesom når du redigerer en alderstabel, indtaste hvad navnet er, start- og slutalderen og om det er måneder eller år.