Filterbjælke

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

1. Særlige datoer
2. Efter dato
3. Indkvartering
4. Tags (premium)
5. Plads

Der er forskellige måder at søge efter reservationer eller bestemte perioder i tidsplanen. Denne artikel vil give en forklaring på disse forskellige muligheder.

1. Særlige datoer

For at gøre oversigten mere overskuelig har du mulighed for at inkludere særlige datoer. Disse datoer kan omfatte helligdage som påske eller jul. Du kan nemt tilføje disse datoer i indstillingssektionen. For mere detaljeret information om, hvordan du gør dette, henvises til artikel 15.1.5.

2. Efter dato

Ønsker du at finde reservationer for en bestemt periode på skematavlen, skal du blot vælge den ønskede dato. Tidsplanen vil derefter vise alle reservationer for den specifikke dato.

3. Indkvartering

Hvis du foretrækker at se en bestemt bolig på skematavlen, har du mulighed for at vælge den under "indkvartering". Derudover kan du vælge at se flere overnatningssteder samtidigt.

4. Tags

Denne funktion er tilgængelig for Camping.care Premium-brugere. Du har mulighed for at tilføje et tag til hvert sted. For at gøre dette henvises til instruktionerne i artikel 6.2.8. For eksempel kan du mærke et sted som "ved siden af vandet". Ved at vælge et tag vil kun steder med det specifikke tag blive vist på planlægningstavlen.

5. Plads

Hvis du forsøger at finde et bestemt sted på skematavlen, kan du nemt søge efter det ved hjælp af søgefunktionen. Indtast blot navnet eller nummeret, der er relateret til det sted, du leder efter, og tidsplanen vil vise alle reservationer, der er knyttet til det specifikke sted. Dette er især nyttigt, hvis du har et stort antal overnatningssteder og hurtigt skal finde en bestemt. Søgefunktionen sparer dig tid og hjælper dig med at administrere dine reservationer effektivt.