Rejseinformation

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Skærmbillede 2023-08-10 12.00.37 (1)

Under overskriften 'felter' kan du ændre rejsendes oplysninger. Du kan også tilføje ekstra information. Når du klikker på blyanten ud for 'reservationer', kan du udfylde ekstra felter. Det er for eksempel data, som gæsten ikke nødvendigvis skal udfylde ved reservation, men som du måske vil have senere. Du kan bestemme, hvilke felter der skal placeres nedenfor. For at læse mere om det, klik her.

Skærmbillede 2023-08-10 14.38.10

I de vigtigste rejsendes oplysninger kan du vælge en anden hovedrejsende eller ændre de aktuelle hovedrejsendes oplysninger. Ved at klikke på forstørrelsesglasset kan du søge efter eksisterende kunder i systemet, som vist nedenfor.Skærmbillede 2023-08-10 14.58.00 (2)

Skærmbillede 2023-08-10 15.21.53

Når du klikker på ikonet med blyanten, kan du ændre detaljerne for den aktuelle hovedrejsende.

Skærmbillede 2023-08-10 15.49.14 (1)

Det er også muligt at se, hvad der er booket under denne kontakt. Ved at klikke på 'reservationer' øverst, kan du se alle reservationer under denne kontakt. Du kan også se alle fakturaer og betalinger for denne kontakt.

Skærmbillede 2023-08-10 15.49.14 (2)

I højre side af siden kan du vælge at foretage en reservation fra kontakten. Du kan også deaktivere alle automatiske e-mails for denne kontakt ved at klikke på skyderen. Dette er afbildet på billedet nedenfor.

Skærmbillede 2023-08-10 15.49.14 (3)

Endelig kan du også tilføje en ekstra rejsende til reservationen. Hvis du klikker på knappen 'Tilføj medrejsende', kan du søge i systemet igen efter eksisterende kontakter eller oprette en ny kontakt.

Skærmbillede 2023-08-10 16.27.43 (1)