Nummerplader

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Skærmbillede 2023-09-01 11.44.48 (2)

Du kan aktivere her, hvis du vil bruge nummerplader i systemet.

På forsiden kommer så også overskriften med nummerplader frem.

Du vil så se din parks overnatningssteder opført, og bag dem kan du angive det maksimale antal nummerplader, gæster kan passere for denne bolig.

For mere information om tilføjelse og administration af nummerplader, klik her.