Analytics

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Gå til indstillinger -> Online Booking -> Analytics for at konfigurere din Google GA4- eller GTM-sporing. Ved at tilføje GA4-koden eller GTM-koden sporer vi automatisk din online bookingmaskine. Vi vil også måle e-handelssporing.

Skærmbillede 2023-08-17 15.38.23 (1)

Sporing af e-handel

Til sporing af e-handel bruger vi GA4-standarden. Information om dette kan findes her:  https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/ga4/ecommerce?client_type=gtm

Vi sporer følgende begivenheder:

• view_item_list
  • view_item
  • Tilføj til kurv
  • start_checkout
  • add_shipping_inf
  • add_payment_info
  • køb

Multidomæne sporing

Ved at sende _gl-parameteren med dit bookinglink kan du aktivere multidomænesporing for analytics / AdWords. Mere information om implementeringen af multidomænesporing kan findes her: https://support.google.com/analytics/answer/10071811?hl=en

Ekstra datalagshændelser

Vi har tilføjet nogle tilpassede datalagsbegivenheder for at spore endnu mere end standard GA e-handelshændelser.

Disse er:

• init_administration – Med information om camping eller hotel
  • select_item – Hvis du vælger en bolig
  • add_to_cart_extra – Med ekstra data om overnatningen og prisen
  • køb_reservation – Med ekstra data om købet. Ligesom reservationsinfo.