Betalinger

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Skærmbillede 2023-08-10 09.24.31 (1)

Det første trin er betalingsstatus. På billedet nedenfor kan du se, at denne reservation er ubetalt med en rød prik bagved. Det betyder, at der endnu ikke er foretaget depositum for denne reservation.

Skærmbillede 2023-08-10 09.29.35 (1)

Det andet trin er at tilføje betalinger. Hvis du manuelt tilføjer en betaling til reservationen, kan du gøre det fra reservationsoversigten. Det gør du ved at klikke på 'Tilføj betaling'. Som cirklet med rødt på billedet nedenfor.

Skærmbillede 2023-08-10 09.29.35 (2)

Du kommer derefter ind i kassesystemet og kan gennemføre betalingen. Du kan først angive, hvor meget gæsten skal betale. Du kan justere denne mængde som cirklet med rødt på billedet nedenfor.

Skærmbillede 2023-08-10 09.39.07 (1)

Ved betaling med kort kan du via 'Enheder' vælge en pin-enhed, der er tilsluttet. Under overskriften 'Vælg tags' kan du tilføje et tag til en betaling. Senere, når du opretter rapporter, kan dette være nyttigt at filtrere på dette. Forklaringer på oprettelse af tags kan findes her.

Skærmbillede 2023-08-10 09.44.48 (1)

Kontanter kan også bruges til at betale. På billedet nedenfor er EUR, GBP og CHF valgt som valutaer. Du kan tilføje flere valutaer. For at konfigurere kassesystemet skal du klikke her.

Skærmbillede 2023-08-10 09.47.34

Til sidst når du tilføjer betalingen, kommer der en lille oversigt, der viser den aktuelle status for reservationen.

Skærmbillede 2023-08-10 09.57.06

Hvis du nu går tilbage til reservationen, vil du se, at betalingsstatus er ændret fra ubetalt til betalt. Farven er ændret til grøn og reservationen er sat til fuldt betalt. Se billedet nedenfor.

Skærmbillede 2023-08-10 10.00.43