Branding

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

1. Branding for online bookinger
2. Automatiske e-mail-meddelelser
3. Fakturabranding

1. Branding for online bookinger

Det er muligt at ændre/vælge de farver, som du ønsker at bruge i online booking-motoren. Du kan også uploade dit eget logo og et visuelt vandret billede. Det primær farve er farven for det meste af teksten og konturerne af bookingmotoren og backoffice-systemet. Det baggrundsfarve er den farve, der vil blive vist på baggrunden af bookingmotoren og backoffice-systemet. Vælg den farve, du vil bruge, og klik på "gem", opdater din webside, hvor bookingmotoren vises, og farverne ændres med det samme.

For at gå tilbage til standardfarverne, klik på fjerne under den farve du gerne vil sætte til standard.

Dit logo kan uploades under Logo. Et vandret billede kan tilføjes under Visuel, dette billede vil blive vist øverst i din bookingmaskine.

Din bookingmaskine vil se sådan ud med farverne efter dit eget valg.

2. Automatiske e-mail-meddelelser

Det er muligt at sende automatiske e-mail notifikationer til gæster. Du kan til en vis grad tilpasse layoutet af disse e-mails. På billedet nedenfor er rødt cirklet til venstre, hvor du kan ændre logoet med posten.

Skærmbillede 2022-09-09 14.57.21 (1)

Det er også muligt at tilføje dit eget visual til e-mailen. På billedet nedenfor kan du se, hvor du kan ændre det visuelle (cirklet med rødt).

Skærmbillede 2022-09-09 14.57.21 (2)

Du kan også vælge at sætte en fodnote i e-mailen. På billedet nedenfor er cirklet med rødt, hvordan man gør dette.

Skærmbillede 2022-09-09 15.34.22 (1)

Du kan vælge om du vil vise logoet og det visuelle i e-mailen, eller kun logoet eller kun det visuelle. Du kan også vælge at sende en tilpasset e-mail til gæsterne. Dette kræver et premium abonnement.

Skærmbillede 2022-09-09 15.42.50 (1)

3. Fakturabranding