Brugere

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Skærmbillede 2023-08-30 11.16.09 (1)

Inden for brugerfanen vil du så se en liste over alle brugere af din park. For at oprette en ny bruger, klik p den lilla ´Tilføj bruger´-knap.

Skærmbillede 2023-08-30 11.43.34 (3)

Du kan nu indtaste detaljerne for den nye bruger. Hvis brugeren har oprettet en konto med samme e-mailadresse, tilføjes denne bruger til systemet. Hvis der ikke er oprettet en konto endnu, vil den modtage en invitation på mail.

Du kan derefter vælge en rolle for denne nye bruger. Klik på for at få flere oplysninger om opsætning og administration af roller her.

Skærmbillede 2023-08-30 12.00.06

Brugeren er nu listet sammen med de andre brugere. For at redigere en bruger eller bestemme, hvilke rettigheder denne bruger får, skal du klikke på blyantikonet til højre.

Skærmbillede 2023-08-30 12.01.55 (1)

Den første fane er 'Information'. Her kan du se bruger-id, navn og e-mailadresse. Du kan også redigere denne brugers rolle eller slette brugeren her.

Skærmbillede 2023-08-30 12.04.38 (1)

Den næste fane kaldet 'Rights' er hvor du kan indstille brugertilladelser. Der er hundredvis af forskellige rettigheder, som du kan markere eller fjerne for hver bruger.

Skærmbillede 2023-08-30 12.18.06 (1)

Under fanen 'Steder' kan du give brugeren adgang til bestemte steder eller nægte adgang til bestemte steder.

Skærmbillede 2023-08-30 12.35.23 (1)

Under fanebladet 'Accommodations' kan du give denne bruger adgangsrettigheder til visse overnatningssteder.

Skærmbillede 2023-08-30 12.42.17 (1)

Under fanen 'Dashboard' kan du bestemme, hvilke knapper på dashboardet brugeren har adgang til.

Skærmbillede 2023-08-30 12.44.10 (1)

Under fanen 'Log' kan du definere hvilke logfiler denne bruger har adgang til. Du kan give en bruger adgang til logfiler med høj, medium og lav prioritet.

Skærmbillede 2023-08-30 13.24.11 (2)