E-mails

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

I e-mail-indstillingen kan du lave standard e-mail-skabeloner. E-mail-skabeloner kan bruges til reservationsbekræftelser, betalingsmeddelelser osv. Tilføj en e-mail, giv den et navn og klik på "rediger":

Du kan bruge knapperne "gæst" og "reservation" til automatisk at tilføje personlige oplysninger til e-mailens emne og e-mail-tekst:

Når skabelonen er sat op, kan du sende en test-e-mail til din egen adresse. Når du har klikket på "Send test-e-mail", bliver du bedt om at vælge en reservation fra listen. Efter du har klikket på "send" vil en test-e-mail blive sendt til din e-mailadresse:

Er e-mail-skabelonen sat op korrekt? Du kan automatisk sende denne e-mailbekræftelse efter en reservation er foretaget ved at bruge Workflows:

For at få en e-mail-bekræftelse, klik på "reservation oprettet", og vælg et beskrivende navn som "reservationsbekræftelse":

Klik på "Rediger arbejdsgang", og glem ikke at aktivere arbejdsgangen, når alt er sat op:

Klik på ikonet og vælg "Send mail":

Vælg din e-mail-skabelon og tilføj arbejdsgangen: