Faktura

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Skærmbillede 2023-08-11 11.26.50

Det første skridt er at ændre navnet på fakturaen. Du kan ændre både reservationen og fakturaen til et andet navn. Billedet nedenfor viser, hvor du kan ændre kontaktpersonen på fakturaen.

Skærmbillede 2023-08-11 11.26.50 (1)

Til højre for at ændre kontakten er betalingsstatus for reservationen. Den grønne cirkel angiver, at beløbet er betalt fuldt ud. Herunder står også, hvad der er betalt, hvad der skal betales og det samlede beløb. Til sidst står der, hvordan og hvornår betalingen er foretaget.

Skærmbillede 2023-08-11 11.26.50 (2)

Hvis du klikker på de 3 prikker øverst til højre, kan du se forskellige oplysninger om fakturaen.
– Knappen 'Åbn i nyt vindue' betyder, at fakturaen åbnes på en ny side.
– 'Download'-knappen betyder, at du kan downloade fakturaen
– På knappen 'Udskriv' kan du lave en udskrift af fakturaen.
– 'Log'-knappen er alle aktiviteter omkring reservationen. Hvis der for eksempel tilføjes en betaling eller ankomstdatoen ændres, kan du altid tjekke disse aktiviteter i loggene.
– 'Metadata'-knappen er koden for fakturalayoutet
– Med knappen 'Slet' kan du slette fakturaen

Skærmbillede 2023-08-11 11.47.03 (1)

Du kan derefter se hele fakturaens struktur. I venstre side under 'Beskrivelse' kan du se, hvilket produkt det drejer sig om. Ledger betyder, i hvilken hovedbog dette produkt er inkluderet. Derudover vises momssatsen, prisen pr. vare, mængde og den samlede pris pr. produkt.

Skærmbillede 2023-08-11 11.26.50 (4)

Når du klikker på den lilla 'Rediger' knap, kan du redigere fakturaen. Billedet nedenfor viser, hvordan du redigerer det.

Skærmbillede 2023-08-11 11.26.50 (5)

Skærmbillede 2023-08-11 13.50.31

Under fakturaens struktur er subtotalen og det samlede beløb. I venstre side ses, hvor meget momsen er, og hvordan den er bygget op.

Skærmbillede 2023-08-11 13.53.26 (1)

Endelig kan du oprette en anden faktura for en reservation. For at oprette en anden faktura, klik på 'Ny faktura'. Fakturaen oprettes, som ser ud som den, der er vist nedenfor. Den nyoprettede faktura viser med røde cirkler, at der ikke er nogen rækker endnu. Så disse mangler stadig at blive oprettet.

Fakturaer forbliver som udgangspunkt altid et koncept, indtil du lukker dem. Når du lukker en faktura, får fakturaen et fakturanummer og kan ikke længere ændres.

Automatisk lukning af fakturaen, når gæsten tjekker ud, er mest almindeligt.

Skærmbillede 2023-08-11 14.00.10 (1)