Felter

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

I feltindstillingerne ser du alle de felter, som du kan vælge at bruge i reservationsformularen. Hvis du ønsker at tilføje et brugerdefineret felt i reservationsformularen, og feltet ikke er tilgængeligt i formularopsætningen, kan du oprette et her.

Antag, at du vil spørge gæster, om de ønsker at modtage et nyhedsbrev ved hver reservation. Du kan oprette et 'nyhedsbrev' felt her. Vælg 'Tilføj', tilføj 'Nyhedsbrev' som navn og vælg Til/Fra ved felttype:

Hvis du klikker på det engelske flag, kan du indtaste oversættelser.

Du kan nu tilføje dette felt til reservationsformularen i indstillingen "Formularopsætning", diskuteret i forrige kapitel.