Fjern en reservation fra en gruppereservation

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Hvis du klikker på knappen 'fjern reservation', fjernes reservationen fra gruppen.

Hvad der sker med den individuelle reservation afhænger af status på gruppefakturaen (om den er afsluttet eller ej).

Hvis fakturaen endnu ikke er færdigbehandlet:

• Betalings- og fakturalinjerne tilhørende den enkelte reservation flyttes til reservationsfakturaen.

Hvis gruppefakturaen allerede er færdigbehandlet:

• Reservationen modtager en tom faktura og betalingerne hører fortsat til gruppebookingen.