Gæster

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale artikel

1. Alderstabeller

2. Felter

3. Formularopsætning

4. Sprog

5. Nummerplader

6. Gæsteside

1. Alderstabeller

Hvis du har forskellige satser eller turistskat for forskellige aldre, skal du tilføje/ændre alderstabellerne. Du kan redigere de eksisterende alderstabeller eller tilføje en ny. Alderstabellerne vurderes top-down. Klik påikon for at ændre rækkefølgen:

2. Felter

I feltindstillingerne ser du alle de felter, som du kan vælge at bruge i gæsteformularen. Hvis du vil tilføje et brugerdefineret felt i gæsteformularen, og feltet ikke er tilgængeligt, kan du oprette et her. For mere information henvises til denne artikel.

3. Formularopsætning

Dette er samme procedure som beskrevet i denne artikel. Felterne i reservationsformularen vil blive knyttet til reservationen, mens felterne i gæsteformularen vil blive knyttet til gæsten.

4. Sprog

Vælg det sprog, der tales mest i din virksomhed, og de sprog, du vil kommunikere med dine gæster. De valgte sprog bruges til oversættelsesmuligheder i onlinereservationsformularen og i e-mailskabelonerne:

5. Nummerplader

Det er her du kan aktivere brugen af nummerplader. Du kan angive, hvor mange nummerplader der er tilladt pr. reservation for hver bolig.

6. Gæsteside

Disse indstillinger vedrører gæstesiden, det vil sige, hvad der vises til gæsterne på deres personlige side.

Du kan angive, hvornår pladsnummeret skal vises til gæsterne, altid (så snart reservationen er oprettet), kun når det foretrækkes (kun når gæsten har valgt netop dette sted) eller aldrig.

Du har også forskellige muligheder, som du kan aktivere eller ej.

Glem ikke at gemme!