Integration af hjemmeside

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Den første mulighed er en Hosted bookingside. Med en hostet bookingside omdirigeres gæsten til din personlige bookingside.

Skærmbillede 2023-08-17 14.06.11 (1)

Når du klikker på 'Læs mere', kommer du til nedenstående side. Du vil se det aktuelle link til bookingmotoren cirklet med rødt øverst. Dette skal integreres i din hjemmeside. I højre side kan du kopiere linket eller klikke på knappen for at gå direkte til bookingsiden.

Skærmbillede 2023-08-17 14.18.13 (2)

Dernæst er det muligt at tilpasse bookinglinket. Hvis du indtaster en ankomst- og afrejsedato, vil du se, at linket til den hostede bookingside ændres. Når gæster så kommer til din bookingside, vil disse indtastede datoer automatisk blive vist.

Skærmbillede 2023-08-17 14.28.41 (1)

Den anden mulighed er at placere bookinghjemmesiden som en slags widget på campingpladsens hjemmeside.

Skærmbillede 2023-08-17 12.46.02 (1)

Implementering af en widget involverer at skabe et stykke kode, som du skal placere på dit websted. Kodestykket er så widgetten. Bookingside-widgetten består af forskellige dele, som alle har deres eget stykke kode. Billedet herunder viser, at der er flere stykker kode, som du skal placere på hjemmesiden.

Skærmbillede 2023-08-17 14.45.30 (2)

Nederst på siden kan du ændre knappen Søg & book. Grundlæggende det samme som forklaret ovenfor for den anden mulighed for webstedsintegration. Hvis du angiver ankomst- og afrejsedatoer, vil widgetten automatisk vise disse datoer.

For alle funktioner og forklaringer om webstedsintegration, venligst besøg denne artikel.