Ledbøger

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale artikel

Skærmbillede 2023-08-31 11.40.44 (1)

Øverst vil du se en skyder, der giver dig mulighed for at slå hovedbøger til og fra. Når denne er slået til, kan du i bookingoversigten se præcis hvilken linje der hører til hvilken finansbog. Du kan selvfølgelig også selv sætte dette op.

Skærmbillede 2023-08-31 11.39.15 (2)

Ved at klikke på den lilla ´Tilføj hovedbog´-knap kan du selv oprette en ny hovedbog. I højre side kan du ændre eller slette en hovedbog ved at klikke på ikonet for blyanten eller skraldespanden.

Skærmbillede 2023-08-31 12.11.01 (1)