Hvilken slags online booking muligheder tilbyder du?

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

1. Hostet bookingmotor

2. Booking via API

3. Brug Camping.care CMS

4. Booking widgets

Der er flere mulige integrationer med vores software. Jeg har sat alle fordele og ulemper for dig:

1. Hostet bookingmotor

De fleste af vores campingpladser bruger det hostede søge- og bogmodul. Dette har mange fordele såsom:
1. Ingen distraktion på hjemmesiden, gæsten er totalt fokuseret på én ting: At lave en reservation.
2. Modulet er totalt optimeret til mobiltelefoner. vi ser, at flere og flere bestiller online og betaler online. Vi optimerer løbende denne oplevelse.
3. Hvis noget går galt, vil der ikke være en diskussion mellem webudvikleren og Camping.care, som er ansvarlig for fejlen, det vil være Camping.cares bookingmotor.
4. Integrationen er meget nem.
Hvis du vil læse mere om denne integration, kan du finde den her: https://app.camping.care/settings/onlinebooking/integration

2. Booking via API

Du kan også oprette en integration med vores API, du kan integrere vores system problemfrit i din hjemmeside med dit eget look og feel. Dette er en fantastisk løsning, men det vil koste noget ekstra tid at integrere. Webstedsudvikleren skulle sandsynligvis give et tilbud på dette.

3. Brug Camping.care CMS

Ny! Fra nu af udvikler vi også hjemmeside til campingpladser. Vi har udviklet et CMS til at administrere din hjemmeside og bookingsengine. Hjemmesiden er totalt fokuseret på at foretage reservationer.
Du kan administrere dit indhold, og CMS'et er optimeret til hastighed, SEO og god brugeroplevelse.
Har du brug for mere information? Vi kan aftale et møde med dig.

4. Booking widgets

Widgets vil påvirke brugeroplevelsen på en negativ måde. Så de bliver ikke rådgivet af os.

Vi udviklede en række widgets, som kan implementeres på din hjemmeside, herunder en til at foretage en reservation.
Vi fraråder denne mulighed af følgende årsager:
  1. På en mobil enhed er brugeroplevelsen ikke så god
  2. Hvis noget går galt, er det ofte ikke klart, hvem der er ansvarlig for fejlen. Dette kan være webudvikleren, eller det kan være Camping.care. Det kan derefter tage ekstra tid at løse et problem.
  3. Konverteringen ville sandsynligvis være lavere end mulighederne ovenfor
Kom igang: