Hvordan ændrer jeg kundens oplysninger?

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Du kan ændre kundens data på forskellige måder

• Fra reservationsoversigten
  • Fra kundelisten

Hvis du er i reservationsoversigten, kan du blot klikke på blyanten ved siden af hovedrejsende.

Du kan søge efter en eksisterende kunde i kundelisten og klikke på den

Kontaktvinduet vises.

I kontaktvinduet kan du ændre kundedata, der er et standard sæt af felter, som allerede leveres af camping.care som systemfelter.

Hvis du vil tilføje ekstra felter eller oplysninger om din kunde, kan du oprette brugerdefinerede felter. For mere information om brugerdefinerede felter kan du læse denne artikel.