Hvordan forhindrer jeg, at e-mails markeres som spam?

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Hvordan fungerer e-mail/spam?

E-mails sendes mellem to e-mail-udbydere. Den afsendende udbyder (Camping/Hotel.care) og den modtagende e-mail udbyder (Fra gæsten). Den modtagende e-mail-udbyder afgør, om en e-mail er markeret som spam eller ej. Vi har ingen indflydelse på, hvilke parametre den modtagende part bruger til at markere en e-mail som spam eller ej.

Hvad gør vi for at forhindre mail i at blive markeret som spam?

Alle e-mails er godkendt. For vores afsendelsesadresse ([email protected]) har vi opsat godkendelsesprotokoller såsom SPF (Sender Policy Framework), DKIM (DomainKeys Identified Mail) og DMARC (Domain-based Message Authentication, Reporting, and Conformance) for at bevise legitimiteten af vores e-mails.

Vi bruger en Trusted Email Service Provider (Sendgrid). Det følger bedste praksis for levering af e-mail. Sendgrid har etableret relationer med store e-mail-tjenester, hvilket kan forbedre leveringsevnen.

For at bevare et optimalt afsenderomdømme har vi sat afsendelsesgrænser pr. abonnementsplan og antallet af pladser en campingplads har. Vi har flere ip-adresser at sende vores mail fra. Dette holder vores leveringshastighed over 98% og spamrapporter omkring 0,01%

Hvad kan du gøre for at forhindre spam?

Udover hvad vi allerede gør for at forhindre spam, er du også i stand til at gøre nogle ting selv.

Markér som 'Ingen spam'

Hvis en gæst fortæller dig, at mailen er blevet markeret som spam. Du kan bede dem om at markere det som 'Ingen spam'. Dette hjælper med at forbedre dit afsenderomdømme.

Undgå spamindhold

Undlad at bruge spam-lignende sprog, overdreven brug af store bogstaver og for mange udråbstegn i dine e-mails. Vær også forsigtig med brugen af visse ord, der almindeligvis forbindes med spam.

Send kun relevante e-mails

Prøv at undgå at sende e-mails til dine gæster, som ikke er relevante. Så send ikke en julehilsen eller brug (misbrug) systemet til at sende marketing-e-mails. Til dette formål skal du bruge et e-mail marketingprogram som Mailchimp. Og sørg for at du ikke sender 10 e-mails pr. reservation, generelt anbefaler vi at sende maksimalt 3 e-mails pr. gæsterejse.

Dedikeret IP/afsenderadresse

Som standard bruger vi vores afsenderadresse ([email protected]) med svaradressen med din egen e-mailadresse. Så hvis de trykker på 'Svar'-knappen. Gæster sender e-mailen direkte til dig.

Vi kan også indstille din egen e-mail-afsendelsesadresse, som reservations@ditdomæne.com. Med egen IP-adresse og SPF/DKIM opsat. For at sætte dette op skal du som minimum have et premium abonnement og bed os om et tilbud på opsætning og månedlige omkostninger.