Hvordan fungerer E-Guma Voucher-appen?

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

E-guma er kun tilgængelig i Schweiz

Installere

1. Log ind på din konto

2. Gå til App Store og installer E-guma-appen

3. Indtast din API-nøgle og gem

4. Du er færdig! Du vil se noget som dette:

Schermafbeelding 2022-12-30 om 08.42.47

Booking Engine

Vi har tilføjet en widget til bookingmotoren (Og oprette reservationen i backoffice). Besøgende kan indtaste en E-guma-voucher her. Med en gyldig voucher trækker vi dette beløb fra den depositum, som gæsterne skal betale.

Hvis voucherbeløbet er højere end reservationssummen, indløser vi kun reservationssummen. Den resterende saldo forbliver på voucheren.

Når reservationen er foretaget, tilføjer vi værdibeviset som betaling på reservationsfakturaen.

Schermafbeelding 2022-12-30 om 08.47.26

Administrer værdikuponer

Når du åbner en reservation, vil du finde en ny fane, kaldet E-Guma. Hvis du klikker på denne fane, finder du alle de værdibeviser, der er knyttet til denne.

Tilføj en ny voucher

Hvis du indtaster en voucher-kode og tjekker den, tilføjes voucheren til reservationen. Du vil se det samlede beløb, der kan indløses, ændre denne værdi for at indløse en del af kuponen.

Vigtig: Hvis voucheren indeholder mere saldo end det samlede beløb for din reservation. Du er i stand til at indløse mere end det samlede beløb for reservationen. Vær opmærksom på det.

Klik på Indløs for at indløse værdibeviset. Vi tilføjer nu en voucherbetaling til din reservation på det beløb, du har indtastet.

Schermafbeelding 2022-12-30 om 08.51.35

Annuller indløsning

Hvis værdibeviset er indløst, kan du annullere det.

Schermafbeelding 2022-12-30 om 08.48.22

Hvis du gør det, tilføjes en ny betaling til fakturaen med et negativt tal.

Schermafbeelding 2022-12-30 om 09.17.52

Kuponoplysninger

Hvis du klikker på den blå knap, der indeholder værdibeviskoden, får vi saldoen på værdibeviset live fra E-guma api. Der kan du finde alle detaljerede oplysninger om værdibeviset, hvis det er nødvendigt.

Schermafbeelding 2022-12-30 om 09.18.41

App'en

Hvis du åbner appen, er du i stand til at finde mere information, såsom logs og vouchers-knappen.

Logs

I logsektionen vil vi logge alle de opkald, der er foretaget med E-Guma, dette er også stedet, hvor du bør finde eventuelle fejl, hvis de stemmer.

Kuponer

Her kan du se status for de seneste værdibeviser. Om de bliver indløst eller ej. I vores platform kan værdibeviset have 3 statusser.

Anvendt: Værdibeviset er tilføjet systemet, men ikke indløst endnu.

Indløst: Værdibeviset indløses i E-Guma

Annulleret: Indløsningen annulleres af brugeren