Hvordan fungerer gæstesprog?

Oprindeligt skrevet på engelsk, bør eventuelle oversættelsesfejl kontrolleres i forhold til den originale atrikle

Skærmbillede 2023-01-20 15.07.07 (1)

Når du er i Camping.cares dashboard, skal du klikke på tandhjulsikonet øverst til højre. Dette fører dig til indstillingerne. På billedet ovenfor er dette cirklet med rødt.

Skærmbillede 2023-01-20 15.28.58 (1)
Du får derefter adgang til alle indstillinger. Klik på sprog under fanen gæster.

Skærmbillede 2023-01-20 15.33.52 (1)
Dette fører dig til siden ovenfor. Her kan du indstille to forskellige sprog. Hvad disse betyder, er forklaret nedenfor:

Standardsprog: Det sprog, du indstiller her, er det sprog, som backoffice-systemet åbner på som standard. Standardsproget for demoparken er hollandsk. For en italiensk campingplads skal du for eksempel indstille den til italiensk. Så dette er udelukkende sproget for medarbejderne på din campingplads.

Udvalgte sprog: Med denne indstilling kan du bestemme, på hvilke sprog gæster kan se bookingmotoren. Du vil se et nationalt flag forskellige steder i backoffice (eksempel vist nedenfor). Du kan tilføje oversættelser til alle disse flag. Så hvilke sprog du markerer på udvalgte sprog, vil dukke op i hele backoffice for at tilføje oversættelser.

Skærmbillede 2023-01-20 16.38.05 (1)

Skærmbillede 2023-01-20 16.38.35

Nedenfor er et skærmbillede af bookingmotoren. Omkranset i rødt kan gæster angive deres foretrukne sprog. Som du kan se, er det de samme sprog, der er afkrydset på udvalgte sprog.

Skærmbillede 2023-01-20 16.42.44 (1)