Hvordan fungerer Google Meet?

1. Vi sender dig en invitation via e-mail. I denne e-mail finder du et hangout-link.

gO23NyhgddcmIX2BPphg_nypl-5vgZ9ApQ

2. Bare klik på linket, og du vil se følgende skærm. Browseren kan bede om at bruge din mikrofon og dit kamera. Tillad venligst dette.

-lSbcAus9pJfp-UlJl3S_nXv6IUDPPC8wQ

3.1 Hvis du ikke har en Google-konto, kan du deltage i mødet ved at indtaste dit navn og klikke på den store grønne knap.

jcO7GiqqwPLkkMWTvsUKlwNKge1-x2qyxw3.2 Hvis du har en Google-konto, kan du logge ind og klikke på den store grønne knap for at deltage i mødet. Du vil se en venteskærm. Når vi har accepteret dig, vil du automatisk blive optaget i hangoutet.

_i2ztgP8ktmknvbWV_Rc522yCgminwcXtgHvad har du brug for?

– En mikrofon (så vi kan snakke). Har du ikke en? Intet problem, du kan stadig deltage i hangoutet, og vi ringer til dig på telefon.

– Et kamera (dette valgfrit).